Wat is Easy Flow Yoga?

Easy Flow Yoga is een rustige yogastijl waarbij de houdingen op een vloeiende wijze in elkaar overgaan en waarbij de houdingen een wat zachtere en vrijere benadering hebben. De lessen zijn zowel fysiek uitdagend als ontspannend door de afwisseling tussen de dynamische en statische houdingen. Daarnaast wordt er in de les gebruik gemaakt van de backpath, een schuimrubberen strip, welke ervoor zorgt dat opgebouwde spanningen rondom je wervelkolom verminderd.

flexyourmind citaat

Voor wie is Easy Flow Yoga geschikt?

De les is geschikt voor iedereen die het heerlijk vind om even in een flow te zitten om zo spanning los te laten  en is door het gebruik van de backpath zeer geschikt indien je last hebt van je nek, schouder of rug.

Voordelen Easy Flow Yoga

Je werkt aan kracht en aan lenigheid. Daarbij komt je lichaam in balans en leer je goed op je ademhaling te focussen. Omdat we werken met de yogastrip is deze les een weldaad voor je schouders en rug.

Na de les voel je dat je echt even in 3D bewogen hebt en door de yogastrip krijgt je rug een heerlijke boost richting flexibiliteit.