Wat is Hatha Core Stability

Yoga met pit! Deze les gaat meer richting pilates. In deze les brengen we aandacht naar het versterken van je buik en rug.  Veel kracht oefeningen met de buikspieren en het stretchen van de rug. Maar natuurlijk heeft deze les ook rustige elementen van de yoga. Het is een mix van yoga/pilates/Hatha/Ashtanga. Lekkere les als je echt even wat meer pit in je week wil toevoegen.

Quote FleXYourMind Live Yoga off the mat

Voor wie is is deze les geschikt?

Voor iedereen is het goed om je core sterk en vitaal te houden. Deze les maakt je sterk van binnen uit. Wil je graag afvallen? Boek deze les, dit is je antwoord om mindfull en liefdevol anders naar je lichaam te kijken. 

Heb je behoefte aan wat meer kracht in je lichaam dan is dit een fijne les om op een rustige manier jezelf krachtiger te maken.

Beginners en gevorderde zijn welkom

Voordelen

Spieren zijn nodig om fit en vitaal te blijven. Hou je niet van die drukke lessen op de sportschool waar er tegen je geschreeuwd wordt? Dan zit je hier perfect! We gaan op een fijne manier werken aan je core stability. De voordelen zijn dat je rustiger en sterker zal worden. Wie wil dat nou niet?