Proefles

Welkom bij Flex Your Mind! Wij zijn een yogastudio met drie locaties in Alkmaar, Noord-Scharwoude en Heerhugowaard. Onze missie is om onze studenten te helpen een flexibele en sterke geest te ontwikkelen door middel van yoga.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om te beslissen welke yogastijl of welke yogastudio het beste bij je past. Daarom bieden wij nu een speciale aanbieding aan voor nieuwe studenten: 3 proeflessen voor slechts €36,50 van €25!

Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs bieden een verscheidenheid aan yogalessen aan, waaronder Hatha, Vinyasa, Yin en Restorative. Of je nu een beginnende yogi bent of een ervaren beoefenaar, onze lessen zijn ontworpen om je lichaam en geest te versterken en je te helpen je ware potentieel te bereiken.

Onze yogastudio’s zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen oefenen, inclusief yogamatten, blokken, riemen en dekens. We raden je aan om comfortabele kleding te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen en om een fles water mee te nemen.

Ons doel is om een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving te creëren waarin al onze studenten kunnen gedijen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Flex Your Mind en om je te helpen jouw yogareis te beginnen!

Meld je nu aan voor onze 3 proeflessen van €36,50 nu voor slechts €25 en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen!